Gikk ned 50 kilo med Wii Fit

Britisk tobarnsmor takker Nintendo for ny selvtillit.

Den 38 år gamle britiske tobarnsmoren Lara Roberts var så overvektig at hun ikke våget å trene sammen med andre mennesker. Da vekten passerte 110 kilo hadde hun problemer med å gå i trapper, og skammet seg enormt over sitt eget utseende.

Lara Robertson hadde dårlig selvtillit før hun begynte å trene. Foto: notw.co.uk

Roberts begynte å trøstespise etter at hun fødte sin andre datter, og på det meste hev hun i seg over 4000 kalorier daglig. Hun åt som regel varme måltider til frokost, og ostesmørbrød og pizza til lunsj. I tillegg småspiste hun kjeks, potetgull og kaker, og drakk flere liter brus om dagen. Roberts hevder hun var umettelig.

Vendepunktet kom tidlig i 2008 da en venninne påpekte at hun "aldri sluttet å spise". Løsningen ble en time om dagen med Wii Fit, en sunnere diett og et brennende ønske om å være en bedre mor for barna.

Takker Wii Fit for sin nye kropp. Foto: notw.co.uk

Nesten to år senere veier Roberts 60 kilo, og hevder hun føler seg "født på ny". Hun skal delta på BBC 3-programmet "I'm Hotter Than My Daughter" neste måned, og sier hun har blitt en ekte ekshibisjonist.

Kvinnen som følte seg som en strandet hval drar nå på clubbing i høye hæler og svinser rundt i hjemmet i pikant undertøy, og Roberts hevder hun er ganske sikker på at Wii Fit reddet livet hennes. Vi kan legge til at et sunt kosthold og god motivasjon også er en viktig del av det å komme i form.

(Kilde: Newsoftheworld.co.uk)

Siste fra forsiden