Gjenopplev Borderlands 2-galskapen i virtuell virkelighet

Det helsprø skytespillet kommer til PlayStation VR.

Sony og Gearbox Software slapp en aldri så liten bombe på tirsdag, med avdukingen av Borderlands 2 VR. Det seks år gamle skytespillet gjenskapes i sin helhet for PlayStation VR og skal lanseres om to måneder – nærmere bestemt 14. desember.

Nye funksjoner

Med BAMF Time blir det tilsynelatende litt enklere å ta knekken på fiender.
Gearbox Software

På den offisielle PlayStation-bloggen forteller Gearbox-produsent Brian Burleson at studioet har puslet med Borderlands i VR helt siden The Handsome Collection kom til PlayStation 4 i 2015. Resultatet byr på den samme helsprø skyteopplevelsen fans kjenner – riktignok uten muligheten for flerspiller – kombinert med et knippe nye funksjoner.

Først på listen over nyvinninger er det utvikleren kaller BAMF Time – eller BadAss Mega Fun Time. Når spillere aktiverer BAMF vil tiden gå saktere, slik at man lettere kan sikte inn skudd eller hamle opp med flere fiender av gangen.

For å legge bedre til rette for BAMF har utvikleren endret litt på evnene spillets fire figurer – Siren, Commando, Gunzerker og Assassin – kan tilegne seg. Ellers forteller Gearbox at andre evner måtte justeres fordi spillet kun er tilgjengelig i enspillermodus.

Kjøringen i Borderlands 2 VR foregår i førstepersonsperspektiv.
Gearbox Software

Videre vil all kjøring i Borderlands 2 VR foregå i førstepersonsperspektiv. Spillere styrer med håndkontrollerne, og sikter inn kjøretøyenes våpen ved å bevege på hodet. I traileren øverst i artikkelen får du en smakebit på hvordan det hele skal fungere.

Borderlands 2 VR er foreløpig kun bekreftet for PlayStation VR. Gearbox har ikke sagt noe om muligheten for å slippe spillet på andre VR-plattformer, som HTC Vive eller Oculus Rift.

Vi storkoste oss med det opprinnelige Borderlands 2.
Les vår anmeldelse av skytespillet her »

Siste fra forsiden