Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Borderlands 2-utvidelsen til Tiny Tina lansert som frittstående spill

Gratis i Epic Games-butikken denne uken.

2K og Gearbox Software rullet tirsdag ut en frittstående versjon av Tiny Tina's Assault on Dragon Keep – en Borderlands 2-utvidelse som opprinnelig ble lansert i 2013.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure.
2K

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure – som er nyversjonens fullstendige tittel – tar spillere med på et fantasyeventyr, der man kjemper seg gjennom en brettspillkampanje med den rappkjefta Tiny Tina som dungeon master.

Utvidelsen danner grunnlaget for det kommende spillet Tiny Tina's Wonderlands, som slippes 25. mars neste år. Og det er nettopp derfor Gearbox nå ønsker å dele opplevelsen med både nye og gamle spillere.

– Det gleder meg at Tiny Tina's opprinnelige eventyr blir tilgjengelig for en ny generasjon med spillere, og også for fans som kan komme tilbake til der historien starter og nok en gang oppleve magien som inspirerte Wonderlands, uttalte Gearbox-sjef Randy Pitchford i en pressemelding.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure er ute nå, for PC via Steam og Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

I Epic-butikken er spillet helt gratis å plukke opp frem til og med 16. november. Alt du må gjøre er å besøke spillsiden og trykke på «Get»-knappen, for å legge det til i Epic-biblioteket ditt.

LES OGSÅ: Tiny Tina's Wonderlands-trailer serverer alskens galskap »

Siste fra forsiden