Broken Sword

Gjenoppliver pek-og-klikk-serien Broken Sword

Oppussing og nytt spill på vei.

Revolution Software børster støv av den klassiske pek-og-klikk-serien Broken Sword. Utvikleren avslørte under Gamescom at både en oppussing av det første spillet og et helt nytt innslag er på vei.

Det begynner med nyversjonen Broken Sword: Shadow of the Templars Reforged. Spillet – opprinnelig ble lansert i 1996 – følger George Stobbart og Nico Collard, som vikles inn i en konspirasjon knyttet til den eldgamle tempelridder-ordenen. Spillet ble i sin tid priset for god humor, spenning og mysterier, samt en haug intrikate gåter.

Broken Sword: Shadow of the Templars Reforged lanseres på PC, konsoll og mobil i begynnelsen av 2024, med overhalt grafikk og musikk.

Broken Sword: Parzival's Stone introduserer en ny visuell stil for serien.
Revolution Software

En gang etterpå kommer det helt nye eventyret Broken Sword: Parzival's Stone. Det sjette spillet i serien gjenforener George og Nico, idet de legger ut på skattejakt med nazister i hælene. Sa noen Indiana Jones?

Mens Shadow of the Templars Reforged holder seg til seriens kjente 2D-stil, prøver Revolution seg på noe nytt for Parzival's Stone. Utvikleren lokker med det den kaller «Super 2D», en slags kombinasjon av to og tre dimensjoner.

Broken Sword: Parzival's Stone kommer til PC, konsoll og mobil, men har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato.

LES OGSÅ: Star Wars: Dark Forces pusses opp av Nightdive Studios »

Siste fra forsiden