Gjenopplives Project Gotham Racing?

Gjenopplives Project Gotham Racing?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Project Gotham Racing er uten tvil en viktig serie for Microsoft. Bizzare Creations opplevde stor suksess med deres fire spill i serien, før de inngikk en avtale med Activision for å gi ut et nytt produkt. Resultatet av denne avtalen var det eksplosive bilspillet Blur, som ble lansert tidligere i år.

En tradisjonsrik serie.
En tradisjonsrik serie.

Nå kan det se ut som Microsoft savner inntektene som spillserien ga, ryktebørsen skal nemlig ha det til at giganten er på utkikk etter et studio som kan videreføre den tradiosjonsrike serien, som hadde sin foreløpig siste utgivelse i 2007.

Man har tidligere spekulert at det var utvikleren bak Forza Motorsport, Turn 10, som skulle blåse nytt liv i serien, men det skal være flere europeiske studioer som blir vurdert, uten at det skal være tatt noen endelig avgjørelse på hvem som får æren.

Les også: Nye GoldenEye er rett rundt hjørnet
Les også: Anmeldelse: Professor Layton and the Lost Future
Les også: Klassisk skytespill kan stå opp fra de døde

(Kilde: Develop-Online)

Project Gotham Racing 4

X360
Slippdato: 12. oktober 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: Bizarre Creations
Utgiver: Microsoft

Project Gotham Racing 3

X360
Slippdato: 2. desember 2005
Sjanger: Racing
Utvikler: Bizarre Creations
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen