Nye Goldeneye er rett rundt hjørnet

Nye Goldeneye er rett rundt hjørnet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den klassiske førstepersonskyteren Goldeneye 007 kom opprinnelig ut på Nintendo 64 i 1997. En remake til Wii, utgitt av Activision og utviklet av britiske Eurocom, ankommer butikkene 5. november.

Spillet ble kunngjort under Nintendos pressekonferanse på E3 2010, og en DS-versjon utviklet av n-Space er også underveis. Enda et nytt Bond-spill, Blood Stone, skal slippes samme dag som Goldeneye.

Goldeneye er basert på James Bond-filmen fra 1995 med samme navn, og Pierce Brosnan har rollen som Bond i både filmen og originalspillet. I den nye spillutgaven er Brosnan byttet ut med stemmen og fjeset til Daniel Craig, som spiller agenten i de nyere filmene.

I anledning ny rollefigur er det gjort enkelte forandringer i spillet, og noen gjenstander er byttet ut til fordel for mer moderne utstyr. Spillerne bruker for eksempel mobiltelefon i stedet for armbåndsur til å scanne dokumenter og ta bilder.

Spillet er et av de første FPS-ene til Wii som tillater bruk av flere ulike kontrolltyper. Goldeneye kan styres med Wii remote, Nunchuck, Wii zapper, Classic-kontroller, Classic-kontroller Pro eller Gamecubekontroller. Opptil fire spillere kan benytte seg av ulike kontroller samtidig.

Spesielt interesserte kan se frem til samleutgaven som inkluderer en gyllen Classic-kontroller Pro.

(Kilde: CVG)

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen