Goldeneye 007 på vei til Wii

Goldeneye 007 på vei til Wii

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

(Los Angeles, Spillverket.no): Goldeneye til Nintendo 64 er blitt et ikon for skyting på delt skjerm spesielt, men var også en særdeles bra enspilleropplevelse. Mange James Bond-spill har kommet siden den gang, men først nå får vi en som virkelig tar oss tilbake til opplevelsen fra 1997. Riktig nok er det Daniel Craig som står for Bonds ansikt denne gangen.

Vi loves 8 kjente Bond-figurer og totalt 40 spillbare rollefigurer.

Spillet kommer eksklusivt til Wii, og har flerspiller både på delt skjerm og over nettet med opptil 8 spillere om gangen. Flerspilleren har fem kart og 16 ulike spilltyper, med blant annet paintball- og nærkampsmoduser. Traileren, som du selv kan se nedenfor, gir gode minner om både demningscenen og og infiltreringen av toalettet fra det aller første brettet i originalen.Spillet slippes en gang før jul, og de ansvarlige er Activision.

Kommentarer (17)

Forsiden akkurat nå

Til toppen