Darkest Dungeon 2

Gjør deg klar for enda mer selvpining i Darkest Dungeon 2

Red Hook Studios har kunngjort en oppfølger til sitt brutale eventyr.

Red Hook Studios bekreftet denne uken at arbeidet er i gang med en oppfølger til Darkest Dungeon, det knallharde rollespillet fra 2016. Sammen med kunngjøringen slapp studioet en kort teaser-video, som riktignok ikke byr på mye informasjon, men som setter scenen for Darkest Dungeon 2.

Det opprinnelige Darkest Dungeon-spillet fikk mye skryt for sitt brutale kampsystem.
Red Hook Studios

Traileren – som du kan se over – viser et lite glimt av de seks figurtypene fra forgjengeren. Vi får også se en diger fjellkjede, og ifølge Red Hook er målet denne gangen å ta spillere med på en lengre reise.

Overhalt kampsystem

I et intervju med PC Gamer forteller utvikleren at det knallharde kampsystemet fra det første Darkest Dungeon vender tilbake. Det blir imidlertid omfattende endringer å spore, både med tanke på mekanikk og presentasjon, men foreløpig holdes detaljene hemmelige.

Ellers virker konseptet stort sett å være likt som i forgjengeren, der man får i oppgave å geleide fire eventyrere gjennom en monsterfylt grotte, på leting etter skatter. Vår egen Gøran Solbakken likte originalopplevelsen svært godt, og var full av lovord i sin omtale av spillet.

– Red Hook Studios har lesset på de turbaserte kampene en rekke interessante og kompliserte systemer, og du blir beinhardt straffet, uansett om du gjør feil eller ei. Den visuelle stilen, sammen med den herlig fortellerstemmen, setter en atmosfære som går hånd i hanske med det man gjør i spillet, skrev Solbakken.

Hva oppfølgeren angår har utvikleren så langt ikke kommet frem til en slippdato. Før prosjektet kommer så langt vil teamet Red Hook imidlertid vurdere å gå ut i early access, for å gi fans muligheten til å gi tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk underveis.

Actionspillet Dead Cells har fått en ny oppdatering.
Nå kan du blant annet tilpasse opplevelsen etter ønske »

Siste fra forsiden