Darkest Dungeon 2 - dato

Darkest Dungeon 2 har fått slippdato for «early access»

Foreløpig kommer spillet kun til Epic Game Store.

Darkest Dungeon 2.
Red Hook Games

Darkest Dungeon 2 skal slippes som et «early access»-spill på Epic Games Store 26. oktober i høst. Det melder utvikler Red Hook Games på sin Twitter-konto.

Så langt vet vi ikke når spillet kommer på andre plattformer og nettbutikker enn Epic Games Store, men tidligere har slike tidseksklusive titler vart i om lag ett år.

I tiden siden spillet først havnet på radaren i 2019, har vi kun fått smuler av informasjon. Vi vet at kampsystemet bruker samme grunnlag som tidligere, men med endringer som skal bygge videre på opplevelsen. I tillegg er omfanget en god del større enn forgjengerens grotter – i stedet skal man bli bedre kjent med et mindre team med fire helter som reiser med hest og kjerre til et mystisk fjell.

I tillegg er den maleriske stilen relativt lik, men det hele skjer i tre dimensjoner denne gangen.

Det første Darkest Dungeon-spillet ble en stor hit – først da det kom ut i «early access» i 2015, og igjen ved fullanseringen i 2016. I spillet leder du en gruppe på fire helter på grottevandring under en forlatt og demonisk villa. I skyggene truer farer som tærer både på kroppen og hjernen, og man må ofte avbryte ekspedisjonen for å fylle på med nye folk eller prøve å redde dem som sliter.

Se en liten trailer nedenfor.

Darkest Dungeon 2-trailer. (Video: Red Hook Games)

Siste fra forsiden