God jul fra oss i Gamer.no

Takk for året som har gått!

2010 har vært et meget interessant og livlig spillår, og sannsynligheten er stor for at det har kommet flere kremspill enn de fleste har fått tid til å spille. Da er det godt man kan bruke juleferien på å hente seg inn litt, ved siden av julekosen bestående av god mat og drikke.

For oss i Gamer.no har det også vært et begivenhetsrikt år. Det kanskje største høydepunktet kom da vi i mars ble kåret til Norges beste spillmedie på bransjens egen festaften, Gullstikka. Dernest var vi for første gang har på alle de fire, store spillmessene – og spesielt debuten på Tokyo Game Show gav mersmak for oss. Videre har vi endelig kommet i gang med nettmøter igjen, og gleder oss til å gi dere flere interessante studiomøter på nyåret. Leserveksten på over 60% fra i fjor er også svært motiverende for alle involverte.

Selv om vi nå skrur ned tempoet i romjulen ligger det mange gode leseropplevelser og venter. Hovedattraksjonen er den årlige, omfattende kåringen av årets spill, men det er andre grunner til å ta seg pause fra pinnekjøtt, ribbe, lutefisk eller halvsprengt torsk.Vi skal kåre de siste vinnerne av julekalenderen, kikke på merkelige ideer og ufortjente fiaskoer i spillbransjen, og tipse dere om noen flotte indiespill. Og dersom det mot formodning skulle skje noe stort i bransjen så er vi på plass.

Og så er selvsagt diskusjonsforumet åpent hele døgnet.

Da gjenstår det bare for oss å ønske alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Siste fra forsiden