God jul!

God jul, kjære leser!

Tusen takk for at dere holder med oss.

Random julekatt fordi det er så sjelden at jeg får satt kattebilder på forsida.
"Christmas Cat" by kirknelson is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Det har vært et veldig merkelig år. 2021. Vi har opplevd alt fra åpning etter en lang koronapandemi, til nedstenging igjen helt på tampen av året, og en uvisshet rundt hva som skjer i tiden videre. Mens verden og Norge prøver å navigere omikron-varianten av viruset som preger hverdagen til alle, har vi forsøkt å holde Gamer.no i gang som normalt – og helt ærlig det har ikke bare vært lett hele veien.

Samtidig har 2021 vært et stort og spennende år for Gamer.no og Good Game AS. Vi rundet 20 år, og lite passet da bedre enn å få på plass et par nye samarbeid.

I vår fikk vi får ny kapital fra Polaris Media,og med det har vi blant annet fått ansatt noen nye utviklere som jobber på spreng, og fått litt flere kokker på andre steder også.

I redaksjonen jobber fremdeles med å stake ut kursen videre etter investeringen, og for å kunne dra full nytte av det vi ser på som en stor samarbeidsmulighet. Det første steget er allerede synlig; i høst slapp vi vårt nye nettsidedesign, og er endelig over på vår helt egne plattform.

Helt på slutten av året kunne vi også fortelle en gledelig nyhet: Level Up blir med på Good Game-laget! Vi gleder oss til å jobbe sammen med Rune og Karl, og alle andre i Level Up-universet når vi samles igjen over nyttår. Håpet er at det vil resultere i spennende samarbeid, og at vi kommer til å kunne styrke hverandre.

Men uansett hva som skjer videre er det viktigste for oss alle dere. Dere som leser oss, daglig eller ukentlig, og dere som deltar i Telialigaen eller andre e-sportturneringer på plattformen vår.

Tusen takk for at dere holder med oss!

Planene for mellomjula

Nå som julefreden har senket seg, tar vi også det litt med ro. Men det blir ikke helt stille i dagene fremover.

Som vanlig kommer redaksjonens kåring over årets beste og mest skuffende spill om få dager. På grunn av det nye designet på nettsiden har vi i år valgt å dele den opp i tre artikler for å gjøre ting lettere å navigere. Den første artikkelen kommer 26. desember, mens de to andre kommer de påfølgende dagene.

Noen dager etter skal redaksjonen fortelle hvilke spill som er deres personlige favoritter fra året som var. Vi har også et par andre artikkelgodbiter på lager, så følg med.

Og med det vil jeg ønske dere alle en god jul og et godt nytt år, uansett om du er leser, ligadeltaker, eller forvirret deg inn på denne artikkelen på en annen måte.

Takk for i år!

Siste fra forsiden