God of War 3-demo i november

Men kun til japanske Playstation-spillere.

Det tredje spillet i God of War serien er under utvikling. Det er over to år siden det forrige kom ut, hvis du utelukker PSP-spillet Chains of Olympus. En demo er ettertraktet, og det kiler i spillfingrene når Sony nå snakker om at en demo snart vil bli tilgjengelig.

Kratos har noen moves.

De to forrige spillene har hatt en fast fanskare som venter på den neste blodige affæren, og forventningene er store. Infamous ble utgitt i Japan den 15. oktober, og Sony prøver å skape litt furore rundt lanseringen.

I forbinnelse med promoteringen vil Sony snart gi ut noen koder til demoen av God of War 3. Ikke forvent å bli den første i køen, for de er forbeholdt japanske Playstation-spillere. Den vil bli tilgjengelig den 19. november på den japanske versjonen av Playstation Store.

God of War 3 er det første av spillene i serien som kommer til Playstation 3. Begge de tidligere God of War spillene har kommet ut i mars, og ryktene sier at det samme gjelder for tredjemann. Hvis en demo er klar i november så kan det virke som om det neste også vil lande i butikkhyllene rundt den tiden. Vi forventer i alle fall å se Kratos slakte nye horder av mytologiske beist neste vår.

Siste fra forsiden