GOG har gjenopplivet Star Wars Episode I: Racer

Det nesten 20 år gamle «podracing»-spillet er nå tilgjengelig for moderne PC-er.

Disney

Året var 1999. En ny Star Wars-film hadde nettopp kommet ut, og hysteriet rundt stjernekrigen sto på som aldri før. Nesten 20 år senere vet vi at The Phantom Menace ble en flopp, men det kom i det minste noe godt ut av det hele – nemlig Star Wars Episode I: Racer.

Star Wars Episode I: Racer er tilbake.
Disney

«Podracing»-spillet kom opprinnelig til PC og deretter Nintendo 64 og Dreamcast, og ble svært så populært i sin tid. Siden den gang har det imidlertid blitt vanskeligere å opprive og spille, men det har nettbutikken GOG endelig gjort noe med.

I en melding på sine nettsider kunngjorde GOG-teamet denne uken at Star Wars Episode I: Racer nå er tilgjengelig for salg. Spillet koster rundt 80 kroner, men frem til 8. mai kan du få det med 15 prosent avslag på prisen.

Tilpasset for moderne PC-er

Spillet er lettere tilpasset for å virke på moderne PC-er, og GOG har blant annet inkludert støtte for 1080p-oppløsning og 60 bilder i sekundet. Ellers skal opplevelsen være akkurat slik som da spillet først ble lansert, inkludert den lokale flerspillermodusen for opptil åtte spillere.

Star Wars Episode I: Racer byr på podracing fra forskjellige stedet i Star Wars-universet, med over 20 ulike kjøretøyer og piloter – inkludert Anakin Skywalker. Underveis må man styre unna andre piloter, hindere og angrep fra hissige Tusken Raiders.

I dag er det EA som står for Star Wars-spillene.
Utgiveren er blant annet godt i gang med et åpen verden-spill »

Siste fra forsiden