Golden Axe er tilbake

SEGA kunngjorde i dag en ny versjon av det gamle Golden Axe til nestegenerasjonskonsoller.

SEGA kunne i en pressemelding i dag formidle at den gamle Golden Axe-franchisen,som strekker seg helt tilbake til 1989, skal få et ansiktsløft og gå fra 16-bits grafikk til nestegenerasjonskonsollene PlayStation 3 og Xbox 360. Det nye Golden Axe-spillet skal utvikles av SEGAs nylig oppkjøpte San Fransisco-studio Secret Level, som har stått bak blant annet konsollversjonen av America`s Army.

Golden Axe vil bli et actionbasert rollespill hvor noen helter legger i vei på et eventyr for å redde rasen sin fra å bli utslettet. Underveis må de rekruttere allierte og kjempe mot mektige fiender. Det loves intense og unike kampscener (ja vi har hørt den regla før), hvor spillerne kan slåss fra ryggen på fryktinngytende beist eller til fots. Scott A. Steinberg i SEGA formulerte seg slik:

- Golden Axe er et av våre mest verdifulle merkenavn. Dette spillet er en nyskapning av historien, og vil ta spillerne med på en uforglemmelig reise. Visjonen vi har for gjenskapningen av Golden Axe er svært bemerkelsesverdig, og den kan bare bli gjennomført på PlayStation 3- og Xbox 360-systemene.

Store ord fra en mann som lever av å markedsføre. Vi som tilhengere av gamle Golden Axe eller rollespill generelt kan bare krysse fingrene og håpe at det er et snev av sannhet i de store ord som klaskes i bordet. Vi vet ikke noe spesifikt om utgivelsesdatoen annet enn at det vil bli lansert i 2007, og har heller ikke fått kloa i noen skjermbilder.

Siste fra forsiden