The Lord of the Rings: Gollum

Gollum-spillet utsettes nok en gang

Utviklerne trenger mer tid for å «hedre visjonen til J. R. R. Tolkien».

Daedalic Entertainment

Bare et par måneder etter at spillet fikk ny lanseringsdato, utsettes The Lord of the Rings: Gollum igjen. Denne gangen flytter Daedalic Entertainment slippet «et par måneder» vekk fra den planlagte lanseringen, som egentlig var 1. september i år.

Utviklerne har ingen konkret erstatningsdato, men bedyrer at utsettelsen kommer for å gjøre opplevelsen «best mulig» og for å fortelle Gollums historie «på en måte som hedrer visjonen til J. R. R. Tolkien».

The Lord of the Rings: Gollum er løst basert på Tolkiens verker, og vil fortelle om Gollums reise på jakt etter den ene ringen. Her vil vi styre den spinkle hovedpersonen forbi orker og andre farer, samtidig som vi ser ham i et litt annerledes lys enn det vi er vant til.

Ferden går blant annet innom Mordor og Myrkskog, og vil i praksis utarte seg som dels snikespill, dels plattformspill, ispedd en liten «dæsj» av det personlige dramaet som river og sliter innad i figuren. Vi fikk se noe gameplay tidligere i sommer.

The Lord of The Rings: Gollum kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Windows. En Nintendo Switch-utgave er forventet en stund senere.

Siste fra forsiden