The Lord of The Rings: Gollum

Se det første klippet fra det neste Ringenes Herre-spillet

The Lord of The Rings: Gollum beskrives som et Prince of Persia-aktig snikespill i nytt intervju.

Det har lenge vært kjent at vi skal få et Ringenes Herre-spill som fokuserer på Gollum, og nå har vi endelig sett litt av hvordan spillet kan komme til å se ut.

I en splitter ny teaser (som du kan se over) tar vi nemlig turen til selveste Mordor, hvor Gollum som forventet lusker i tussmørke grotter.

Vi får riktignok ikke servert noe konkret «gameplay» i den nye snutten, men det er i det minste et glimt av hvordan utviklerne i Daedalic Entertainment ser for seg at spillet og figuren vil komme til å se ut.

Slik skal angivelig Gollum se ut i spillet.
Daedalic Entertainment

Nye detaljer

I samkjør med den nye videoen har IGN også sikret seg et eksklusivt intervju med skaperne av spillet. Her forteller ledende spilldesigner Martin Wilkes at handlingen vil begynne omtrent samtidig som den første Ringenes Herre-boken, når Gollum er strandet og i ferd med å bli tatt til fange i Mordor.

Spillet beskrives videre som et snikespill som kan ligne på Prince of Persia. Som den serien, vil The Lord of The Rings: Gollum stort sett ikke kreve at man slåss med fiender. Det blir også lovet at man vil snuble over andre kjente Tolkien-figurer underveis.

The Lord of The Rings: Gollum har planlagt lansering på PlayStation 5, Xbox Series X og PC i 2021.

LES OGSÅ: Fra før av har vi fått servert en håndfull skjermbilder fra spillet »

Siste fra forsiden