Ringenes Herre i Unreal Engine 5

Imponerende fan-trailer viser hvordan et Ringenes Herre-spill kunne sett ut i Unreal Engine 5

Unreal Engine 5 ble offisielt avduket i mai 2020, men det er fortsatt ikke mange av dagens spill som faktisk tar i bruk den kraftige spillmotoren.

Vi ser likevel stadig eksempler på hvordan Unreal Engine 5 kan brukes, og ofte er det fans som står bak små og store kreasjoner som utnytter motoren til det fulle.

Et godt eksempel på dette får vi i en fersk fanskapt trailer som viser oss hvordan Ringenes Herre-universet kunne sett ut hvis det skulle bli gjenskapt i Unreal Engine 5. Traileren (som du kan se i videovinduet over) samler mange små og store klipp fra en rekke skapere, og slår det sammen med musikk og lydklipp fra Peter Jacksons trilogi.

Hobsyssel i Unreal Engine 5.
Skjermbilde fra YouTube

Her går turen innom både Hobsyssel, Mordor og Kløvendal, og vi får også se nærmere på Gollum, Saurons skikkelse og den mektige Argonath.

Merk deg altså at dette ikke er et ekte spill, men mer et tankeeksperiment og et imponerende eksempel på hva Unreal Engine 5 er i stand til.

Samlingen er satt sammen av YouTube-kanalen Enfant Terrible, som tidligere har lagd lignende samlinger av fan-konsepter for alt fra Indiana Jones, til en potensiell Bloodborne-oppfølger.

LES OGSÅ: Gollum-spillet er utsatt nok en gang »

Siste fra forsiden