The Lord of the Rings: Gollum

Ringenes herre-spillet om Gollum har fått dato

Sniker seg inn på PC og konsoller i september.

Daedalic Entertainment

The Lord of the Rings: Gollum har fått sin offisielle slippdato. Spillet ankommer PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S den 1. september, melder utvikler Daedalic Entertainment.

En Nintendo Switch-versjon er også på vei, men denne kommer først en tid etter de øvrige plattformene.

The Lord of the Rings: Gollum.
Daedalic Entertainment

I forbindelse med datokunngjøringen slapp teamet også flere nye skjermbilder fra spillet. Disse setter scenen for de varierte omgivelsene spillere skal få boltre seg i, fra grønnkledde skoger i Mirkwood til dystre steinformasjoner i Mordor.

Som navnet antyder forteller The Lord of the Rings: Gollum historien om den stakkarslige tittelfiguren. Vi får følge Gollum fra han mister den ene ringen og gjennom hans jakt for å få den tilbake.

Daedalic beskriver spillet som et actioneventyr med plattformelementer og fokus på sniking. Oppi det hele får spillere slite med Gollums moralske kompass, der valg og konsekvenser vil spille en betydelig rolle for historien.

Så langt har vi ikke fått se så mye av hvordan det skal fungere i praksis, men utvikleren lover å vise mer spilling når tiden er inne. I mellomtiden kan du bla gjennom spillets nye skjermbilder nedenfor.

LES OGSÅ: Ferske «I, the Inquisitor» minner om et action-orientert «The Witcher»

Siste fra forsiden