I, the Inquisitor

Ferske «I, the Inquisitor» minner om et action-orientert «The Witcher»

Se den første traileren til det nye polske spillet.

Det relativt ferske polske utviklingsstudioet The Dust har trukket sløret av spillet de har jobbet med siden 2019 – I, the Inquisitor.

Ut fra traileren er det mye av stemningen i spillet som minner om The Witcher-serien til CD Projekt RED, selv om I, the Inquisitor åpenbart har et mindre budsjett å rutte med.

LES OGSÅ: Nå kommer det neste store The Witcher-spillet »

Hevnlysten Jesus

I, the Inquisitor.
The Dust

Spillet er basert på bokserien Inquisitor fra polske Jacek Piekara, og fokuserer på å fortelle en mørk fantasy-historie i et tredjepersons actioneventyr. Bokserien tar for seg en alternativ tidslinje, der Jesus – i et raserianfall – kommer seg ned fra korset innen han dør, og er besatt av hevn. I århundrene etter har kirken blitt en voldsom makt, og kristner verdenen med en arme av inkvisitorer på dvært blodig vis.

– Du spiller som Mordimer Madderdin, en inkvisitor i Guds tjeneste – sendt til byen Konigstein, som rammes av en rekke mysterier og synd. Løs de mange forbrytelsene og kriminalsakene til dem som har syndet mot troen, mens du avduker sannheten om en mørkere ondskap som prøver å trenge seg inn i de levendes verden, forteller utviklerne om spillet.

I, the Inquisitor.
The Dust

Som Mordimer skal du straffe synderne, eller la dem gå fri. Hva du velger å gjøre vil påvirke utfallet av sakene du løser, med flere potensielle måter å løse problemene på. Mordimer kan også gå inn i en alternativ verden – Unworld – der han kan avduke fakta som andre personer prøver å holde skjult.

I enkelte tilfeller må man gyve løs på fiender med sverd, og spillet har et sverdkampsystem som fokuserer på å finne åpninger og svake punkt hos motstanderne.

I, the Inquisitor er under utvikling til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Ingen slippdato er klar, men spillet har fått en egen side på Steam.

LES OGSÅ: The Witcher 3- og Cyberpunk 2077- utviklere jobber med nytt rollespill »

Siste fra forsiden