The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum-trailer viser sniking og mer sniking

Samt møter med flere kjente figurer.

Nacon og utvikler Daedalic Entertainment viste denne uken frem spilling fra sitt kommende The Lord of the Rings: Gollum. Den nye traileren ser du øverst i artikkelen.

Snike, snike.
Daedalic Entertainment

Basert på videoen – og som vi egentlig allerede visste – blir det mye sniking her. I rollen som den stakkarslige Gollum må man komme seg forbi alt fra orker til gigantiske edderkopper, med tradisjonelle sniketriks som å gjemme seg i høyt gress og kaste steiner for å distrahere fiender.

Ellers inneholder traileren heller lite informasjon om de andre tingene man visstnok skal få pusle med i spillet. Utvikleren har for eksempel lovet mental drakamp mellom Gollum og Smeagol, hobbiten han en gang var, med en rekke valg og konsekvenser å takle underveis i jakten på Den ene ringen.

Videoen byr riktignok på glimt av flere kjente figurer fra Ringenes herre-universet. Her ser vi både Gandalf, Thranduil og et knippe ringskrømter, som altså blir med på denne nye fortellingen om Gollums eventyr mellom Hobbiten og Ringenes Herre.

The Lord of the Rings: Gollum skal etter planen lanseres 1. september i år. Spillet kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. En Nintendo Switch-versjon er også planlagt, men denne kommer ved en senere anledning.

LES OGSÅ: Return to Moria er et Ringenes herre-basert overlevelsesspill »

Siste fra forsiden