Google Play Pass

Google lanserer sin egen abonnementstjeneste for Android-spill

Play Pass er kun tilgjengelig i USA i første omgang.

Etter å ha sluppet noen hint tidligere denne måneden har Google offisielt dratt sløret av sin egen abonnementstjeneste for mobilspill, kalt Play Pass.

Play Pass er Googles abonnementstjeneste for spill.
Google

Tjenesten tilbyr fri tilgang på over 350 spill og andre applikasjoner til telefoner, nettbrett og enheter som kjører Android.

Biblioteket skilter med en haug med godbiter, som Thimbleweed Park, Stardew Valley, Limbo, Monument Valley og Framed, men også ting som AccuWeather og Facetune. I tillegg lover Google nye tilskudd hver måned.

Som Apple Arcade, luker Google Play Pass ut alle former for mikrotransaksjoner og slitsomme reklamer i spillene som inkluderes i abonnementet. Poenget er at man skal betale for tjenesten, slik at man slipper å bli presset til å betale for noe annet.

Først i USA

Play Pass lanseres allerede denne uken, men i første omgang blir abonnementet kun tilgjengelig i USA. Via sine nettsider forteller Google at detaljer om tilgjengelighet i andre land vil slippes etter hvert, så når vi får se det her til lands er uvisst.

Hva pris angår ber Google om 4,99 dollar per måned for et abonnement som kan deles med opptil seks familiemedlemmer. Prisen er den samme som for Apple Arcade, så dermed kan vi forvente et sted rundt 60 kroner når tjenesten kommer til Norge.

Les også: Slik kobler du Xbox One- og PlayStation 4-kontrolleren til iPhone »

Siste fra forsiden