Smertefull Blu-Ray-lansering

Gøy med fysikk

Det destruktive fysikkspillet PAIN får butikkutgivelse.

PAIN er et litt snålt fysikkspill fra Sony hvor målet er å forårsake så mye kaos og ødeleggelse som overhodet mulig. Du velger deg en spillfigur, plasserer han eller henne i en utskytningsmekanisme og fyrer av.

Avhengig av hvor du skyter vedkommende forårsakes forskjellige effekter. Treffer du en bjelke faller den ned og figuren blir slengt i en ny retning, mens eksplosiver kan forårsake kjedereaksjoner. Det er forskjellige oppgaver å utføre, som å slå bowlingkjegler overende eller slenge mimekunstnere i vindusruter.

PAIN har hittil kun vært tilgjengelig på nettet gjennom Playstation Store, men nå slippes spillet på Blu-ray i butikker over hele Europa. Ifølge Sonys blogg slippes det 24. juni i de fleste europeiske land, mens Storbritannia får det et par dager senere.

Siden det ble lansert i 2007 har PAIN fått en rekke oppdateringer med nye omgivelser å ødelegge og spillfigurer å skade. Alle disse er inkludert i butikkutgaven, og vi får blant annet smadre et filmstudio, et romskip og en fornøyelsespark.

Diskutér artikkelen i forumet

Spillrulett
246 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden