Gran Turismo 5-demo veldig snart

Endelig skal vi få en skikkelig smakebit på den sagnomsuste kjøresimulatoren.

Det er ikke så innmari lenge til vi forhåpentligvis endelig får labbene rundt sagnomsuste Gran Turismo 5. Spillet, som kunne blitt en svært lovende kandidat til verdensrekorden i "utsatt flest ganger", fikk for noen måneder siden endelig stemplet slippdato til mars 2010. At spillet faktisk kommer da virker nå litt mer sannsynlig: Sony annonserte nemlig nylig at en demo av det kommende spillet vil komme allerede 17. desember.

Demoen, som selvsagt ikke heter "Gran Turismo 5 Demo", har fått navnet "GT Academy 2010 Time Trial". Demoen vil i første omgang la spillere fra hvert land konkurrere mot hverandre, hvor deretter de tyve flinkeste fra hvert land kjører mot hverandre. De som vinner der får muligheten til å delta i ekte kappløp – altså med ordentlige biler.

Demoen gjentar med andre ord suksessen fra ifjor, hvor et lignende opplegg fostret fram en svært dyktig sjåfør, Lucas Ordenez fra Spania. Lucas var fjorårets vinner i GT Academy, og fikk muligheten til å kjøre for Nissan Playstation i GT4 Championship-løpet, hvor han til slutt plasserte på en svært imponerende andreplass.

Selve demoen vil inneholde en seksjon fra det kommende GT5 og vil være helt frittstående. Altså er det ikke snakk om en utvidelse til GT Prolouge som enkelte nettsider har antydet. Og godt er det, mange vil absolutt påstå det er på høy tid at vi endelig får en skikkelig smakebit på det høyt etterlengte mesterverket til Kazunori Yamauchi.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden