Gran Turismo 6 byr på 1200 biler

Og du kan blant annet kjøre buggy på månen.

Gran Turismo 6 lanseres for PlayStation 3 tidlig i desember, og i den anledning har Sony og Polyphony Digital annonsert hvilke biler vi kan se frem til å kose oss med i det kommende spillet. De skryter av at spillet vil ha over 1200 forskjellige modeller ved lansering, og har lansert en liste som inkluderer 1197 ulike biler.

Som vanlig kan vi se frem til alt fra klassiske modeller til konseptbiler, og det vil ikke lenger være noe skille mellom de detaljerte premium-bilene og standartmodellene. Når nye modeller lanseres etter lansering vil de umiddelbart bli tilgjengelige i spillets bilforhandlere.

Mange nyheter

I en ny trailer ser vi også at spillet tar en liten svipptur til månen, der spillerne tilsynelatende får slå seg løs med NASAS måne-buggy. Månen er ikke det eneste astronomiske fenomenet spillet vil utforske; når du kjører bil om natten vil nattehimmelen simuleres nøyaktig avhengig av hvor du befinner deg, og spillets simulerte klode roterer slik at stjernene vil bevege seg naturlig over himmelen.

Dette bildet er fra spillets fotomodus, som lar deg ta bilder av bilene dine i ulike spennende omgivelser.

Dette kommer i tillegg til dynamisk vær og andre elementer som gjør kjøreopplevelsen mer autentisk.

Et par nye baner har også blitt kunngjort, nemlig Ascari ved byen Ronda i Spania og en liten arena som heter Gran Turismo Arena. Disse kommer i tillegg til andre nyheter som Brands Hatch, Goodwood Hillclimb, Willow Springs og Matterhorn,

Polyphony har også annonsert at de vil introdusere minispill. Et av disse vil for eksempel gi deg i oppgave å se hvor langt du klarer å komme på en svært begrenset mengde bensin – kanskje du på den måten kan plukke opp noen nyttige tips om økonomisk kjøring slik at virkelighetens kjøreturer blir billigere?

Les også: Gran Turismo 6-datoen er klar
Les også: En liten titt på PS4-satsningen DriveClub

Siste fra forsiden