Titanfall - Apex Legends

Gratis Titanfall-sidesprang skal etter sigende lanseres på mandag

Blir ifølge rykter et battle royale-spill.

Illustrasjonsbilde fra Titanfall 2.
EA

I helgen har det dukket opp rykter fra flere forskjellige kilder om at et helt nytt Titanfall-spill er på vei. Ifølge blant annet e-sportjournalist Rod Breslau har Respawn i all hemmelighet snekret sammen et sidesprang for skytespillserien, som visstnok skal lanseres før vi vet ord av det.

Battle royale uten titaner

Selv om Apex Legends er basert på Titanfall-serien, vil kampene visstnok ikke inkludere titulære robotkjempene.
EA

Apex Legends, som spillet tilsynelatende skal hete, kommer ifølge ryktene allerede mandag 4. februar. Spillet kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, blir helt gratis å spille og det later til å kun by på en battle royale-opplevelse.

I motsetning til hovedspillene Apex Legends er basert på, vil sidespranget ikke inkludere seriens titulære robotkjemper. I stedet for Titans får spillere kontrollere et utvalg med piloter, hver med unike egenskaper.

Breslau forteller videre at kampene vil bestå av maks 60 spillere, og de kan utkjempes enten alene eller i lag på opptil tre personer. Spillere kan forvente både mikrotransaksjoner og «loot»-kister, med kosmetiske gjenstander og annet innhold som etter sigende skal være inspirert av systemet Blizzard har brukt i Overwatch.

De siste ukene skal Respawn ha invitert en rekke YouTube- og Twitch-personligheter til studioet sitt for å prøve det nye spillet, og trolig er det en av disse som har delt nyheten videre. Dersom ryktene stemmer kan vi vente en offisiell kunngjøring i løpet av de neste par dagene.

Respawn har også et Star Wars-spill på gang.
Jedi Fallen Order kommer etter planen ved juletider 2019 »

Siste fra forsiden