Helikopterutvidelse for ArmA II

Gratisutvidelse denne måneden

Bohemia lanserer oppdatering og gratis kampanje for militærsimulatoren.

Bohemia Interactive har alltid vært svært flinke til å støtte spillene sine med gratis oppdateringer og utvidelser, og nå har de snakket litt om den neste oppdateringen til ArmA II.

Den nye kampanjen.

ArmA II er, som de fleste PC-spillere sannsynligvis har fått med seg, et taktisk krigsspill høy realismefaktor. Spillet lar deg kjøre/fly alt fra stridsvogner til helikoptre, og har også en haug realistiske våpen.

Den oppdaterte versjonen (versjon 1.05) kommer selvfølgelig til å fikse en haug småting med spillet, men inkluderer også to andre nyheter.

Den første av disse er en ny minikampanje, som gir deg rollen som helikopterpilot. Her får du sette deg bak spakene på et AH-64 Apache-helikopter, og kjempe mot russerne i to omfattende oppdrag.

Oppdateringen inkluderer også en ny flerspillermodus, som heter When Diplomacy Fails. Dette er en utvidet versjon av Warfare-modusen fra originalspillet, hvor spillerne får ta del i en massiv konflikt som foregår over hele øya. Her har man imidlertid også fått mulighet til å forhandle med de andre fraksjonene.

Oppdateringen skal lanseres i løpet av desember. Mer informasjon om ArmA II finner du på spillets offisielle nettsted. Ta også en titt på vår anmeldelse.

Siste fra forsiden