GRAW 2-demo på Xbox Live

Nå kan de som har Xbox Live Gold-medlemskap teste etterfølgeren til fjorårssuksessen Ghost Recon: Advanced Warfighter.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 bygger videre på det som skjedde i originalen. Året er 2014, og Mexico er i total borgerkrig. Elitestyrken Ghost (under ledelse av kaptein Scott Mitchell) sendes inn for å stoppe det som ser ut til å være begynnelsen på et angrep på amerikansk jord, og som vanlig har de all den beste teknologien til rådighet.

Taktisk action i GRAW 2

Ubisoft lover en grensesprengende visuell opplevelse av krigssonen, og forteller at du må navigere deg gjennom gater fulle av skrot og vrakdeler, og gjemme deg bak bombeskadde strukturer. Handlingen foregår på flere forkjellige steder, inkludert fjell- og ørkenterreng, og i storbyen El Paso i Texas. Hvert miljø kommer med sine egne sett med utfordringer du må ta hensyn til for å lykkes.

Den nylanserte Xbox 360-demoen er for øyeblikket kun tilgjengelig for de som har punget ut for et Xbox Live Gold-medlemskap, men blir forhåpentligvis snart tilgjengelig for de vanlige dødelige også. Demoen er på cirka 500 MB, og kan lastes ned fra Xbox Live Marketplace.

Demoen inneholder spillets andre oppdrag, hvor Scott Mitchell må lede Ghost-styrken i et forsøk på å renske en opprørerleir i nærheten av den mexicanske byen Juarez. Målet med dette er å åpne en rute for den meksikanske hæren, som er lojale mot landets rettmessig valgte leder.

Mer informasjon om Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden