«gReazy» flytter til Team EnVyUs

«gReazy» er klar for nytt Rocket League-lag

Nordmannen forlater FlipSid3 Tactics til fordel for regjerende verdensmester Team EnVyUs.

Rocket League Esports, Psyonix, montasje av Gamer.no

Marius «gReazy» Ranheim har funnet seg et nytt Rocket League-hjem, etter at han forlot tidligere verdensmester FlipSid3 Tactics i sommer. Nordmannen spiller nå for regjerende verdensmester Team EnVyUs, inntil nylig kjent som Northern Gaming.

Nye muligheter

«gReazy» spilte for Team EnVyUs på Dreamhack Atlanta i sommer.
Skjermbilde/Dreamhack

Overgangen kommer etter en skuffende femteplass med FlipSid3 under RLCS-turneringen i juni. «gReazy» forteller til Gamer.no at samspillet i laget ikke lenger stemte, og han begynte å se etter andre muligheter:

– Etter RLCS sesong 3 følte jeg at jeg ikke passet så godt sammen med Mark «Markydooda» Exton og Francesco «Kuxir97» Cinquemani. De hadde litt andre tanker enn meg om hvordan spillet burde spilles, og da bestemte jeg meg for å lete etter noe som er litt nærmere min spillestil og som lar meg spille opp til mitt potensial.

Svaret ble Team EnVyUs, som akkurat hadde kjøpte opp Rocket League-stallen til Northern Gaming. Nordmannen spilte først som innbytter i noen turneringer, før han offisielt ble med laget den 7. august.

Veien videre

Team Envyus (tidligere Northern Gaming) er regjerende verdensmestre i Rocket League.
Skjermbilde/RLCS

«gReazy» er dermed tilbake der han startet sin proffkarriere, før han signerte for FlipSid3 i 2016. Han erstatter tidligere lagkamerat Nicolai «Maestro» Bang, og gjenforenes med kaptein Remco «Remkoe» den Boer. Lagets tredje spiller er David «Deevo» Morrow.

Som regjerende verdensmester er EnVyUs allerede kvalifisert for neste sesong av RLCS. Gutta slipper dermed å ta seg gjennom kvalifiseringsrundene, og kan allerede se frem til seriestart i september.

Før den tid skal «gReazy» og «Remkoe» i aksjon i NBCs to-mot-to-turnering denne måneden. Tar duoen seg videre der går turen til Santa Ana, California for å spille sluttspill.

«Maestro» har for øvrig gått over til The Leftovers, mens David «Miztik» Lawrie har erstattet «gReazy» i FlipSid3 Tactics.

Siste fra forsiden