Ny spillportal med bruktsalg

Green Man Gaming lansert

Liker du ikke spillet du har kjøpt? Selg det tilbake.

Tradisjonelt har det ikke vært mulig å selge spill man har kjøpt fra digitale distribusjonsportaler, og på butikker som Steam har du ikke engang lov til å selge kontoen din.

Capsule-klienten.

Nå er det imidlertid en ny digital spillportal på markedet, som ikke bare tillater slikt bruktsalg, men oppfordrer til det. Portalen heter Green Man Gaming, og hvis du ikke liker et spill du har kjøpt, eller er ferdig med det for godt, kan du selge det tilbake til butikken. Da får du kreditt som du kan bruke på nye spillkjøp.

Green Man Gaming er basert i Storbritannia, og alle prisene er oppgitt i britiske pund. Tjenesten fungerer også i Norge.

For at systemet skal fungere brukes en klient som heter Capsule. Dette må være installert for at du skal spille det du kjøper på portalen. Når du vil selge et spill igjen må du deaktivere det via Capsule.

Hackerspillet Uplink, hjernetrimspillet World of Goo, skytespillet Necrovision: Lost Company, actionstrategispillet Darwinia og livssimulatoren High School Dreams selges alle for 0,01 pund, som et introduksjonstilbud.

Siste fra forsiden