GripShift til Xbox 360

Racingspillet GripShift kommer til Xbox 360, og i tillegg planlegger utviklerne en etterfølger.

Det halsbrekkende racingspillet GripShift er på vei til Xbox 360. Den kommende versjonen skal etter planen lanseres i desember, og vil lanseres over Xbox Live Arcade.

Slik blir nye E18

GripShift er et futuristisk bilspill der handlingen foregår på ville baner plasert høyt oppe i luften. Spillet har allerede blitt utgitt for PSP og PlayStation 3, hvor det stort sett har fått god kritikk.

Xbox 360-versjonen får oppdatert grafikk, forbedrede kontroller og ekstra innhold for én og flere spillere. Dette inkluderer nye «challenge»-baner og en «deathmatch»-modus.

– Både veteraner og nykommere vil finne noe å elske i det som blir den definitive versjonen av GripShift. Vi har lagt til store mengder nytt innhold, forteller Mario Wynands fra utvikler Sidhe Interactive.

Wynands har også snakket med nettstedet Eurogamer, og bekreftet at Sidhe planlegger en etterfølger til GripShift. Utvikleren skal ha mange planer for denne etterfølgeren, og håper at sterke salgstall på Xbox 360 vil hjelpe å gjøre GripShift 2 til en realitet.

Mer informasjon om GripShift finner du på spillets nettsted.

GripShift
Xbox 360
Xbox 360

Les også

Siste fra forsiden

Feature Telialigaen - League of Legends

Nye talenter, nye lag og sultne veteraner – Norges største League of Legends-liga begynner snart

Vi har tatt en titt på hvordan lagene i førstedivisjon ser ut, og spådd tabellen etter endt seriespill.

E-sport