Guilty Gear 2: Overture på Xbox 360

Fra en-mot-en slåssing til masseslagsmål

Guilty Gear skifter sjanger og tar skrittet inn i den neste generasjonen.

Den amerikanske utgiveren Aksys Games har kunngjort at de vil bringe det taktiske kampspillet Guilty Gear 2: Overture til statene. Spillet er foreløpig eksklusivt for Xbox 360.

Det går hardt for seg i Guilty Gear 2: Overture.

Guilty Gear-serien er hovedsakelig kjent for sine en-mot-en kampspill. Spillene har fått rykte på seg for å ha godt balanserte slåsskjemper, vakker 2D-grafikk og et besynderlig persongalleri. Det faller dermed kanskje ikke i god jord hos tilhengerne at den direkte oppfølgeren til originalspillet skifter både sjanger og oppgraderer til 3D.

I Guilty Gear 2: Overture slåss du ikke alene, men leder slagstyrker på opptil femti mann for å nedkjempe horder av soldater og kamproboter. Oppsettet minner en god del om en blanding av actionseriene Dynasty Warriros og Devil May Cry.

Michael Manzanares leder lokaliseringteamet hos Aksys Games og kan fortelle at Overture beholder noen av funksjonene fra sine slåssespillrøtter:

– Guilty Gear 2: Overture ivaretar mange av elementene fra slåssespillene, og det er kult å se hvordan velkjente angrep som «Gun Flame» takler overgangen til 3D, men denne gangen kjemper du mot hele armeer i stedet for en enkelt kriger. Du kommer til å tape stygt hvis du tror du er en enmannshær, så huske på at du har din egen armé til å hjelpe deg.

Guilty Gear 2: Overture blir sluppet i USA til høsten. Det er foreløpig ikke klart om og eventuelt når spillet dukker opp i Europa.

Siste fra forsiden