Guitar Hero 4 med ny type gitar

Lekkede detaljer

Hemmelige dokumenter forteller om en ny Guitar Hero-gitar, pris og artister.

I dag er den store lekkasjedagen. Dokumenter som har lekket fra markedsanalysefirmaet Intellisponse har blitt gjengitt på den store ryktebørsen Neogaf, og nå flyr de veggimellom over hele internett.

Blant disse angivelige lekkasjene finner vi også ny info om det kommende Guitar Hero: World Tour. Hetest er kanskje en ny gitar med trykkfølsom hals, som åpner opp for egendefinerte og langt vanskeligere soloer.

Bilde av det medfølgende trommesettet.

I tillegg til gitaren vil spillet også komme med mikrofon og et trådløst trommesett som ikke lager så mye støy når man spiller på det. Alt dette gjør at ivrige rockere som eier både Guitar Hero- og Rock Band-settene, mest sannsynlig må anskaffe seg et studio for å få plass til all plastikken.

Hele Guitar Hero: World Tour-sulamitten vil etter sigende koste 180 dollar, eller omlag 900 kroner, men erfaring tilsier at slikt ofte er litt dyrere i Europa enn i Statene. Blant artistene som er med, sies det at vi denne gangen finner navn som Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol og Muse med flere.

Som Kotaku påpeker kan det virke litt merkelig at Activision har klart å få The Doors med på laget. Dette på grunn av at trommeslager John Densmore nærmest er notorisk for å nekte å lisensiere bort Doors-lydspor mens han kritiserer andre bandmedlemmers materialisme. Hvis det er hold i ryktene kan vi glede oss til store hjemmekonserter mot juletider, når spillet forhåpentligvis kommer i butikkene.

Siste fra forsiden