Gundam-spill til Xbox 360

Namco Bandai har fortalt litt om Mobile Ops: The One Year War, et Xbox 360-spill som foregår i Gundam-universet.

Mobile Ops: The One Year War er et nytt kamprobotspill hvor handlingen er satt til Gundam-universet. En av grunnene til at det har droppet Gundam-navnet fra tittelen er at Namco Bandai vil prøve å gjøre det mer fristende for vestlige gamere, som av en eller annen grunn ikke ser ut til å ha latt seg friste spesielt mye av tidligere Gundam-spill.

Spillet, som er under utvikling hos Dimps, foregår helt i starten av den tiden Gundam-spillene dekker. De gigantiske "mobile draktene" (tobeinte krigskjøretøy) er i ferd med å gjøre sin inntreden på slagmarken, og du sendes til frontlinjene for å kjempe både til fots og i ulike kjøretøyer, selvfølgelig inkludert de tobeinte drapsmaskinene spillserien fokuserer på.

I tillegg til en omfattende enspillerdel kommer Mobile Ops med store flerspillermuligheter, og Bandai-presidenten Shin Unozawa har fortalt at selskapet ønsker å lage noe i samme stil som Digital Illusions sine Battlefield-spill. Ellers loves vi store muligheter for å skreddersy kjøretøyene våre. Den amerikanske lanseringen finner sted til jul, og forhåpentligvis slipper vi europeere å vente lenger enn våre amerikanske venner.

Siste fra forsiden