Halo: Reach lekket på nett

Hackere på ferde

Storspillet skal allerede ha falt i gale hender, uker før slippdatoen.

Om tre uker setter Bungie punktum for sitt eksklusive samarbeid med Microsoft, før overgangen til Activision. 14. september kommer Halo: Reach på markedet, og forventningene er høye.

Dette blir actiontungt, det kan vi love deg.

Vi fikk en liten smakebit på Gamescom forrige uke, og skal sette i gang med anmelderkopien denne uken. Hackere har imidlertid allerede sørget for at Halo: Reach har falt i gale hender på nettet.

Microsoft la nemlig ut spillet på Xbox Live Marketplace, slik at anmeldere med riktig kode kunne laste det ned for test. Hackere klarte å komme seg rundt utgiverens sikkerhetssystem, og fikk lastet ned en kopi av den 7 GB store filen.

Ifølge Eurogamer har imidlertid ikke synderne noen planer om å spre spillet på internett, men det hindrer nok ikke Microsoft fra å være mektig forbannet.

– Vi er klar over at det hevdes at noen har utnyttet en sikkerhetsfeil rundt Halo: Reach, og vi har satt i gang en aggressiv etterforskning. Per nå har vi ikke flere opplysninger, sier en talsperson fra Microsoft ifølge IGN.

I mellomtiden er tipset til Bungies offisielle forum å ikke sjekke ut noen spillforum i det hele tatt opp mot slippdatoen om man er redd for avsløringer.

Anmeldelsen leser du uansett her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden