Half-Life 2 blir arkadespill i Japan

Den japanske arkadegiganten Taito kunngjorde i går at de vil bringe Half-Life 2 til arkadehallene.

For de fleste av oss virker ikke Half-Life 2 som noen åpenbar kandidat for arkadehallene, men det japanske selskapet Taito ser ut til å ha en annen mening. De har nemlig kunngjort at de planlegger å lage Half-Life 2-arkademaskiner, som vil tillate gamere å oppleve Valve sitt kommende førstepersons skytespill på spilleautomater. For øyeblikket ser det imidlertid kun ut til å være snakk om en lansering på det japanske markedet.

Half-Life 2 vil etter alt å dømme bygge på Taito sitt TypeX-system, som er et PC-basert hovedkort med et skjermkort i Radeon-serien og Windows XP som operativsystem. Det vil være spillbart i tre forskjellige moder; "story mode", hvor du spiller alene, "battle mode", hvor du spiller mot andre spillere via nettverk og "co-operative", hvor du får spille gjennom enspilleroppdragene med en venn.

Taito planlegger også å implementere et system hvor spillere kan lagre spillene sine på en sentral server, slik at de kan fortsette på et senere tidspunkt, gjerne på en helt annen arkademaskin. I tillegg vil de kunne lagre statistikken sin, noe som utvilsomt vil gi flerspillerdelen ekstra dybde.

Siste fra forsiden