Half-Life 3 for Xbox 360?

En spansk Xbox 360-presentasjon har resultert i rykter om Half-Life 3 og GTA-spill for Xbox 360. I tillegg har det dukket opp info om en "tastaturkontroller" til konsollen.

Britiske Computer & Video Games har sikret seg en rekke bilder fra en spansk Xbox 360-presentasjon. Det første av disse viser et presentasjonsark med en tegning av et lite tastatur som er koblet opp mot en Xbox-kontroller, som for eksempel skal kunne brukes til å sende beskjeder til andre spillere. I tillegg forteller presentasjonsarket om et Eye-Toy-aktig kamera.

Det andre bildet viser et presentasjonsark dedikert til XNA, og her vises blant annet en liste over spillmotorer til Xbox 360. Omtrent midt på denne listen finner vi teksten "Valve, Half-Life 3". Såfremt disse bildene er ekte, er dette en temmelig sterk indikasjon på at vi får et nytt Half-Life-spill til Xbox 360, noe som ville være svært positivt for Microsoft, spesielt om spillet blir eksklusivt for plattformen (noe vi egentlig tviler på, med tanke på Valve sin tunge satsning på Steam for PC).

Det siste bildet viser en rekke logoer til forskjellige selskaper som lager spill for Xbox 360, og her finner vi blant annet en Rockstar-logo. Dette har fått Computer & Video Games til å gjette at det kommer en Xbox 360-versjon av et GTA-spill, men selvfølgelig driver Rockstar på med mye annet enn bare GTA, så deres logo kan bety alt fra en Xbox 360-versjon av kommende spill som The Warriors og Bully til et nytt Midnight Club-spill for plattformen.

Artikkelen og bildene finner du hos Computer & Video Games. Vær oppmerksom på at de har et litt irriterende registrasjonssystem som kun gir uregistrerte lesere begrenset tilgang til stoffet på sidene deres.

Siste fra forsiden