Halo 2.5 for Xbox 2?

I de siste dagene har det gått rykter om en ny versjon av Halo 2, som skal lanseres sammen med Xbox 2.

I følge nettstedet Team Xbox har en kilde hos Bungie fortalt dem at utvikleren jobber med Halo 2.5, som skal bli en lanseringstittel til Xbox 2. Spillet vil kjøre i HDTV-oppløsning, og komme med forbedrede teksturer og nye grafikkeffekter.

I tillegg fortelles det at Halo 2.5 vil inneholde "alle de tingene som folk forventet fra Halo 2, men som ikke ble med i spillet". Mange tror at dette vil si at vi får mulighet for kooperativt spill over Internett.

Team Xbox forteller også at Halo 2.5 vil komme forhåndsinstallert med den Xbox 2-modellen som kommer med harddisk. Kilden hos Bungie skal visstnok ha sagt at det blir en av to grunner til å skaffe seg modellen med harddisk, og at vi rett og slett bare må vente å se hva den andre blir.

For øyeblikket er det fornuftig å ta dette ryktet med en klype salt, men det høres ikke helt usannsynlig ut, med tanke på at Bungie har fortalt at de ønsker å konsentrere seg om noe annet enn Halo i en periode. Dermed kan en mindre del av studioet jobbe med en spesialutgave av Halo 2 (slik at Xbox 2 får et eksklusivt Halo-spill med lanseringen), mens resten av utviklerne jobber med et nytt prosjekt.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi hører noe håndfast om Halo 2.5.

Siste fra forsiden