Halo-figur i Dead or Alive 4

Bungie har kunngjort at Halo-karakteren vi får spille i Dead or Alive 4 ikke er Master Chief. I tillegg har de gitt noen hint om at Halo og Halo 2 får forbedringer på Xbox 360.

I det siste har det gått rykter om at Master Chief vil være en spillbar figur i det kommende Dead or Alive-spillet til Xbox 360. Det blir han ikke. I stedet får Dead or Alive 4 nok en kvinnelig figur, nemlig Spartan 458. Hun ser imidlertid ut som Master Chief sin forsvunne tvillingbror, så noen ny barmfager DoA-babe får vi ikke.

Dead or Alive 4 kommer også med flere andre nye spillfigurer, og det Team Ninja har fortalt at vi kan vente oss et redefinert kampsystem. Blant annet blir motangrepssystemet forbedret for å gjøre kampene enda mer intense enn før. Dessuten loves vi den meste avanserte online-spillingen så langt sett i et slossespill.

Men tilbake til Bungie og Halo-universet. Bungie er nemlig eksperter i å skape oppstyr rundt selv de minste kommentarene, og nå har de sagt at de om kort tid vil komme med gode nyheter om "hvordan Halo og Halo 2 ser ut på Xbox 360". Hva dette betyr vet vi ikke, men det ble tidligere snakket om at superutvikleren jobbet med en slags "Halo 2.5"-versjon for Xbox 360, som kom med støtte for "High Definition", samt flere andre forbedringer.

Om du gleder deg til Xbox 360, er sjansene store for at du også er interessert i et annet spill til plattformen; Perfect Dark Zero. Derfor avslutter vi denne artikkelen med å legge inn en lenke til det nylanserte offisielle nettstedet til Joanna Dark sitt nyeste spill.

Siste fra forsiden