Halo video ute på Live

Carter 259 gjør seg klar for kamp.

Det er nok mange som gleder seg til sommeren er over og høsten regner inn. Ikke så mye på grunn av et nytt skoleår, men mer fordi Microsoft og Bungie slipper sin etterlengtede prequel til Halo-serien – Halo: Reach.

Halo: Reach vil være det andre Halo-spillet uten Master Chief. Det forrige Halo spillet, ODST, plasserte oss i støvlene på en ”Orbital Drop Shock Trooper" – de nest tøffeste soldatene i Halo-universet. I Halo: Reach blir vi kjent med de tøffeste, Noble 6 – selve spissen på sverdet. Noble 6 er nemlig en gruppe elitesoldater, kjent som Spartanere eller ”sånne Master Chiefer”.

Les også: Halo: Reach blir storslagent.

Film

Som seg hør og bør, er ikke Microsoft særlig snaue når det kommer til reklamevideoer for Halo-spillene. For et par dager siden dukket filmen ”Birth of a Spartan” opp nettet.

Videoen, som er regissert av Noam Murro, viser hvilke oppgraderinger et menneske må gjennomgå for å bli en del av de legendariske soldatene. Sammen med pionomusikken, som kjennetegner Halo-spillene, skaper videoen en ganske trist stemning. Kanskje ligger det mer bak det å bli en Spartaner?

Les også:Halo Reach vil knuse konkurrentene.

Den korte videoen gav mersmak, og nå har Microsoft lansert en enda lengre versjon på Xbox Live for gullmedlemmer.

Last ned videoen her.

Les også: Anmeldelse av Halo: ODST.

Om du er av den heller utålmodige typen, kan du krysse av tredje mai på kalenderen din. Da kommer nemlig flerspiller-betaen ut. Riktignok til de som eier en kopi av Halo: ODST.

Halo: Reach ankommer Xbox 360 ut på høsten en eller annen gang.

(Kilde: The Lost Gamer, Destructoid)

Les også
Anmeldelse: Halo 3: ODST

Siste fra forsiden