Halo: Reach størst – vil knuse konkurrentene

Halo: Reach størst – vil knuse konkurrentene

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Microsoft er sikre på én ting: Halo Reach kommer til å bli det største spillet neste år. Ifølge Aaron Greenberg, produktsjef for Xbox 360, vil ikke engang etterlengtede Gran Turismo 5 kunne stanse Halo-seriens ubønnhørlige fremmarsj.

”Skal de slippe det til neste år?” spøker Greenberg i et intervju med Gamasutra. ”Jeg har sett dem slippe småversjoner år etter år, men jeg har fortsatt ikke sett noe ferdig spill. Nylig fikk de PSP-utgaven ut døra – kanskje det er den de har jobbet så hardt med.”

Greenberg gjør det klart at det er størrelsen det kommer an på, hva nå enn det skal bety i denne sammenheng, og mener ingenting kan måle seg med Halo: Reach – selv ikke Sonys storsatsninger som MAG, Heavy Rain og God of War 3, alle ventet i løpet av første kvartal neste år.

Flest Modern Warfare 2 solgt til Xbox 360

I samme periode byr Microsoft på Splinter Cell: Conviction, og muligens Remedys lenge utsatte Alan Wake, et av få spill som har vært i utvikling enda lenger enn Gran Turismo 5.

Greenberg vektlegger også sterkere salg av stortitler som Modern Warfare 2 på Xbox 360 enn Playstation 3, og avslører at Modern Warfare 2 solgte 4.2 millioner eksemplarer på Xbox 360 i November – dobbelt så mye som på Playstation 3. Forøvrig også 900 000 mer enn Halo 3 solgte i samme periode i 2007.

Kilder: Gamasutra

Halo 3

X360
Slippdato: 26. september 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Halo 2

Windows
Slippdato: 11. november 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (19)

Forsiden akkurat nå

Til toppen