Hamburgerklassiker får nyversjon

I BurgerTime HD må du kjempe for maten.

Denne uken har vi allerede hørt om nyversjoner av Choplifter og Warlords, og nå er det BurgerTime som står for tur. Dette arkadespillet ble opprinnelig lansert i 1982, og nå – nesten 30 år senere – får det en oppgradert nyversjon til PC, PlayStation Network, WiiWare og Xbox Live Arcade.

BurgerTime HD kommer i sommer, og overfører originalens gameplay til 3D. Som før er målet å lage store hamburgere ved å løpe over de individuelle burgerdelene slik at de faller ned oppå hverandre. Samtidig måtte du unngå sinte ketchupflasker og andre skumle ting fra kjøkkenet.

2D i 3D.

Originalens todimensjonale miljøer har fått en overhaling. De har nemlig blitt klistrert på en roterende 3D-sylinder. Ellers loves vi flerspiller for opp til fire spillere over nettet eller lokalt (via delt skjerm), massevis av nye fiender og 40 nivåer.

– Det har gått 29 år siden BurgerTime debuterte, og nå er spillet tilbake og bedre enn noensinne. Ved å skape unike plattformelementer samtidig som vi trofast beholder originalens gameplay tror vi BurgerTime HD vil omdefinere utvikling av retrospill, sier John Greinier, som er president hos utviklerstudioet MonkeyPaw Games.

– Dessuten elsker vi det faktum at å spille BurgerTime HD alltid gjør teamet vårt veldig sultent, legger han til.

Siste fra forsiden