Telialigaen - Counter-Strike

– Han er god til å identifisere områdene vi sliter på og ta tak i de

Haris «H4RR3» Hadzic forteller om en positiv utvikling i Metizport før søndagens oppgjør mot Wizard.

Jonatan «Ruyter» Ruyter (til venstre) har siden sesongstart blitt erstattet med Eskil «LaX» Bjørnsen.
Kevin Andre Bøe/Metizport

SLIK SPILLES ÅTTENDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

18:00 Apeks Rebels - Bitfix
18:00 Jotunheimen - 777
18:00 VOID - Infurity
19:00 Metizport - Wizard

Alle kampene spilles søndag 16. april.

Se resten av kampene i terminlisten »

To runder gjenstår av det ordinære seriespillet i Telialigaen og vil være ferdigspilt allerede mandag kveld ettersom de to gjenværende rundene spilles like etter hverandre søndag og mandag.

Topp fire virker å være satt med to runder igjen, men på både søndag og mandag står det viktige toppoppgjør på menyen i kampen om tabelltopp og muligheten for å velge motstander i semifinalen under sluttspillet i Stavanger.

Søndagens hovedrett er oppgjøret mellom serieleder Metizport og Bergen Games' vinnerne fra Wizard. Metizport topper tabellen med tre poeng på de øvrige lagene innenfor topp fire, men har en kamp mer spilt. Med seier søndag kveld skal resultatene svinge i Metizports favør om sunnmørsklubben skal få velge motstander i Stavanger.

Haris «H4RR3» Hadzic og Metizport er usikker på hvem de vil velge dersom de skulle ta førsteplassen.

– Å komme først i grunnspillet er en bonus, men for min del har det ikke så mye å si, man må slå alle lag uansett. For å være helt ærlig vet jeg heller ikke hvem av de tre andre lagene jeg hadde valgt. En av dem er et miks-lag, det andre er dødt, og den siste har fått ny IGL og hatt spillerbytter så det er vanskelig å vite styrkeforholdene helt sikkert.

Se toppoppgjøret mellom Metizport og Wizard søndag klokken 19:00 på NRK LL35 sin Twitch-kanal »

LES OGSÅ: – Det betyr vanvittig mye for klubben

– En veldig enkel spiller å forholde seg til

DISSE SPILLER FOR METIZPORT

Vis mer

se Simon «yxngstxr» Boije
sj Sindre «thomassen» Thomassen
sj Eskil «LaX» Bjørnsen
sj Morten «zEVES» Vollan
sj Haris «H4RR3» Hadzic

Metizport har også gjort en endring i lagoppstillingen i løpet av sesongen hvor Eskil «LaX» Bjørnsen har tatt plass i båten.

– Det å få Eskil inn har gjort at vi har utviklet oss positivt som både lag og spillere. Eskil er veldig flink og en veldig enkel spiller å forholde seg til, samtidig er han veldig dedikert og forstår spillet godt.

Sesongen startet noe tregt for et nykomponert Metizport, men har foruten tapet for 777 i 2. serierunde plukket med seg tre poeng på rekke og rad. Hadzic forteller at de forventet trøbbel i begynnelsen.

– Utviklinga har vært positiv og i riktig retning, men det var å forvente i starten siden vi har spillere med litt lite erfaring. Nå er vi på en måte over den kneika og spillerne har erfart litt av det som skal til på et litt høyere nivå. Så sesongen har gått helt greit til nå egentlig, som forventa.

DISSE SPILLER FOR WIZARD

Vis mer

no Daniel «zykes» Jensen
no Ole «Marcelious» Langan
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «BFR» Fauske Røn
no Sander «Grus» Iversen

Tidligere denne sesongen kunne Hadzic fortelle om en helt annen treningshverdag under vingene til Morten «zEVES» Vollan og skryter av Vollans evne til å ta tak i utfordringene laget møter.

– Vi tar alle steg daglig og har et sunt miljø for utvikling. Vi jobber systematisk med feil og prøver å bygge map pool. Samtidig har vi en veldig flink IGL som er god til å identifisere områdene vi sliter på, og tar tak i disse på trening de neste dagene.

Metizport er allerede sikret en plass i sluttspillet før søndagens oppgjør og har derfor allerede planlagt en treningsleir i Stavanger før Telialigaen skal avgjøres i oljebyen.

– Vi forbereder oss som vanlig og tar en treningsleir uka før på Haven i Stavanger. Det er en kjempefin plass og jeg anbefaler flere lag å prate med Ruben der angående treningsleir og slikt, avslutter Hadzic.

Slik ser tabellen ut før 8. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden