Bionic Commando svinger seg igjen

Han kan ... hoppe!?

Capcom jobber med Rearmed 2.

80-talls spillet Bionic Commando fikk nytt liv gjennom en kraftig oppgradert relansering i 2008. Spillet ble utviklet av svenske Grin og bød på svinging og skyting i 3D-miljøer med 2D-perspektiv. En rekke andre, lignende retrolanseringer har dukket opp siden den gang, men nå er det klart for en oppfølger til Bionic Commando: Rearmed.

Fortsatt i 2D-perspektiv.

Spillet har fått tittelen Bionic Commando: Rearmed 2, selv om det denne gangen er et helt nytt spill og ikke en ny utgave av et gammelt ett. Nok en gang ikler vi oss metallarmen til Nathan Spencer og må stoppe en eller annen gal diktator. Skjermbildene viser at spillet følger samme grafiske stil som forgjengeren, og at vi blant annet får kjempe oss gjennom en jungel.

Den største nyheten er at Nathan nå kan hoppe. Hittil har stakkaren vært tvunget til å kun bruke armen sin for å klyve rundt på brett, men nå får han altså sprette rundt som de flesta andre actionspillhelter fra 80-tallet.

Bionic Commando Rearmed 2 kommer ikke før i første kvartal 2011, og skal selges over nettet til Xbox 360 og Playstation 3. Det er svenske Fatshark som står for utviklingen. De har foreløpig bare Lead and Gold: Gangs of the Wild West på merittlisten.

Siste fra forsiden