Håper på Gamer.no-seier i kveld

I kveld går avsparket for andre runde i Nordic Xbox League, men lagleder for Team Gamer.no har is i magen.

Nordic Xbox League er kort fortalt et initiativ fra Microsoft, og poenget er å avgjøre hvilket spillnettsted i Norden som har de beste Xbox 360-spillerne. Det skal innledningsvis holdes fire nasjonale turneringer i fire spill, og det beste nettstedet i Norge går videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live.

Den første runden gikk av stabelen i slutten av april, hvor lagene kjempet i Call of Duty 2. Etter å ha vunnet det innledende gruppespillet, kom Gamer.no-laget seg helt til finalen. Her tapte våre menn uheldigvis mot Catch-Gamer, men sikret seg en solid andreplass i Norge, foran Spillmagasinet, Xbox-Norge, Gamereactor, ITavisen og Spider-man.

I kveld kl. 19:00 sparkes andre runde i gang, og denne gangen er det fotballspillet 2006 FIFA World Cup som gjelder. Team Gamer.no har fire spillere på laget, inkludert én reserve, og lagleder Kenneth "Kannath" Bernhardsen gleder seg:

– Nordic Xbox League er et veldig bra iniativ av Microsoft, hvor vi kan utnytte Xbox Live til det fulle. Det er alltid morsomt å være med i en konkurranse som betyr noe. Det er litt prestisje i slike konkurranser hvor vi får anledning til å kjempe mot, og forhåpentligvis vinne over konkurrerende nettsider.

Etter litt frem og tilbake, og rot i påmeldingen fra enkelte nettsider, ble kampoppsettene klare i siste liten. Bernhardsen ser lyst på mulighetene i kveld.

– Det virker veldig åpent, men vi har naturligvis store forventninger om å gå videre fra gruppespillet. Det er mange spillere jeg aldri har sett på rangeringslistene tidligere, men også enkelte jeg vet er veldig gode, så vi blir nødt til å passe oss.

Han skal ikke spille selv før laget eventuelt går videre til sluttspillet, men har stor tro på at Trond "Troner87" Nerhagen og Glenn "DaCana" Vige vil gjøre en veldig god jobb og få Team Gamer.no videre uten store problemer.

– Jeg håper leserne heier på oss, så skal vi forsøske å ikke skuffe. Laget går for seier, men kan ikke garantere noe, avslutter han.

Redaksjonen heier i hvert fall, selv om vi dessverre ikke kan stille med heiagjeng på sidelinjen denne gangen. Ønsker alle fire lykke til med kveldens turnering!

Siste fra forsiden