Konkurranse

Har du en spilldesigner i magen?

Andre runde er igang

Frister ett år på Idefagskolen? Nå vil vi se ideene dine.

For en måned siden, sveivet vi igang konkurransen der du kan vinne et studieår ved Idefagskolen.no. Bidragene har strømmet inn og nå er det på tide å fyre igang del to av konkurransen – konsepttegningene.

De som har kommet videre til andre runde, får beskjed per epost i løpet av morgendagen, 3. mars. De må altså gjøre følgende:

Les også:Spilldesignkonkurransen – første runde

Runde to – det visuelle

Du har presentert ideen din, nå vil vi se den – på tide å finne frem konsepttegningene.

Hovedkarakter og en skisse av omgivelsene er minimumskrav til innlevering, men du kan selvsagt også levere inn mer hvis du vil. Våpen, kjøretøyer, fiender – kun fantasien setter grenser.

Viktig info om filstørrelse: For at jurymedlemmene ikke skal rive seg av seg håret i frustrasjon over store mengder enorme filer, ønsker vi jpg-filer som er maks 1600 piksler i bredden og totalt ikke større enn 1 MB. Alternativt, hvis du har tilgang på en egen server kan du laste opp filene og sende oss URL til selve jpg-fila. Det viktigste er at vi ser helheten i tegningene dine, å se ethvert pennestrøk er ikke nødvendig.

Innleveringsfrist for konsepttegninger er 27. mars.

Kan du ikke delta? Jo da!

Du sendte ikke inn bidrag i første runde fordi du ikke har anledning til å ta et skoleår ved Idefagskolen, sier du? Da har vi gode nyheter til deg!

Selv om du ikke sendte inn bidrag i første omgang, er du velkommen til å sende inn konsepttegninger etter samme regler som nevnt ovenfor. Merk eposten med "Ekstraomgang".

Tre heldige vinnere får tilsendt hvert sitt eksemplar av Heavy Rain til PS3. Takk til Sony Playstation for ekstraomgangpremiene.

Les også:Anmeldelse av Heavy Rain

Les også
Ta makten i Dragon Age II

Siste fra forsiden