Har mer på lager

Epic Games lover oss masse kuler og krutt i en helt ny tittel.

I skyggen av annonseringen av Gears of War 3 har EA sendt ut en pressemelding som annonserer en splitter ny tittel fra Epic, nemlig Bulletstorm.

Les også:Nye detaljer om Gears of War 3.

Bulletstorm skal utvikles av teamet bak Gears of War-serien, samt People Can Fly, som har stått bak Painkiller-serien. Spillet skal utgis av Electronic Arts.

Blodig symfoni

- Bulletstorm er akkurat den typen spill vi elsker å lage, nettopp fordi det er helt ren underholdning, skriver Dr. Michael Apps hos Epic Games.

- People Can Fly har laget en meget morsom førstepersonskyter som ser nydelig ut når det kjører på den siste Unreal 3-motoren, og skillshot-systemet er et velkomment tillegg til genren. Vi gleder oss til å vise frem Bulletstorm.

Les også:Gears of War 3 i april neste år?

Mutanter og kannibaler

Bulletstorm handler om en elitegruppe med leiesoldater, som kaller seg Dead Echo. Når to av medlemmene finner ut at de har arbeidet for feil side, blir de forrådt av sin overordnede og forvist til ytterkanten av galaksen. Der må de kjempe seg gjennom mutanthorder og kannibalgjenger for å klare å rømme fra planeten – slik at de kan ta hevn over den som sendte dem der.

Les også:Gears of War 2-anmeldelse.

Spilleren tar kontroll over en av de forviste, Grayson Hunt, og får rådighet over et arsenal uten like. Sammen med Bulletstorms skillshot-system, loves vi et frenetisk spill som belønner spilleren for å skape mest mulig kaos og ødeleggelse. Skillshot-systemet er poengbasert og jo flinkere en er til å kverke fiendene, jo flere våpen og andre godiser får en tilgang til, slik at en kan benytte seg av enda villere manøvere for å skape maksimalt blodbad.

Bulletstorm har planlagt slippdato en gang neste år, og skal slippes til Xbox 360 og Playstation 3.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden