Hearthstones neste utvidelsespakke får mer enn 100 nye kort

The Grand Tournament introduserer en ny kortegenskap.

Blizzard

Blizzard annonserte onsdag kveld en ny utvidelsespakke til Hearthstone kalt The Grand Tournament. Det nye tilskuddet skal ha over 100 nye kort å by på, og skal etter planen lanseres i august en gang, til Windows, Mac, iOS og Android.

De som følger World of Warcraft har sikkert allerede skjønt at utvidelsen tar utgangspunkt i Argent Tournament-oppdateringen til World of Warcraft, noe som skaper konteksten for alt ridderturnering-innholdet.

Ny «minion»-egenskap

Nytt kort.

Noe av det mest interessante med de nye kortene er at «minions» nå kan ha et nytt nøkkelord: «inspiration». Kort som er markert slik har en spesialegenskap som aktiveres først når en spiler bruker heltens egenskap. Som du ser i kortet til høyre kan kortet for eksempel få mer angrepsstyrke av dette.

Det virker som om denne utvidelsen er myntet på å få folk til å bygge kortstokker rundt nettopp det å bruke heltekrefter. Maiden of the Lake er et annet kort som ved spiling gjør at heltekreftene dine koster én mana i stedet for to.

«Minion»-kortet Frost Giant er et annet eksempel på dette. Det koster 10 mana å legge det på spillbordet, men dersom du har det på hånda koster det én mana mindre for hver gang du bruker helteferdigheten din.

Nytt spillerbord

Hearthstone: The Great Tournament-området.

Slik Blizzard også gjorde med den forrige utvidelsespakken, Goblins vs. Gnomes, lemper de også her inn et nytt spillbrett – noe som sikkert gleder de som begynner å bli litt lei av å se på de samme bakgrunnene hele tiden. Her har utvikleren lempet inn alt som passer inn i settingen: et matområde til turneringen, tribuner for publikum og et bueskyterområde.

For de virkelig hardbarkede fansen kan det være greit å vite at man kan bestille 50 pakker på forhånd til en rimeligere pris fra og med neste uke. Gjør man det får man med en unik kortrygg. Kortpakker kan man ellers få slik man har fått kortpakker tidligere, gjennom å vinne kamper i Arena-modusen eller kjøpe de med opptjent gull eller ekte penger.

Trenger du noen tips til kortspillet?
Norges beste Hearthstone-spillere gir deg sine turneringstips »

The Grand Tournament-traileren. (Video: Blizzard)

Siste fra forsiden