Heavy Rain utsatt til nyåret

Sonys ambisøse spenningsspill må vente til årsskiftet.

I mai ble det spekulert i om Sonys etter eget utsagn "viktigste spill for 2009" ville bli utsatt til neste år etter at det ble nevnt i forbifarten under et intervju.

Nå har Sony bekreftet utsettelsen, og uttalt at spillet skal slippes tidlig i 2010. Dermed slipper Heavy Rain å konkurrere med en strøm av populære titler i førjulstiden. I et intervju med Gamesindustry.biz forteller Quantic Dreams Guillaume de Fondaumiere at utsettelsen vil gi dem rom for en siste finpuss på spillet. I tillegg mener han at det ikke er optimalt å slippe et nytt konsept i den travle perioden før jul.

David Cage, som er direktør hos utvikler Quantic Dream har uttalt at Heavy Rain er en film noir-thriller med temaer som kun egner seg for voksne. Spillet skal følge i Fahrenheits fotspor som et svært fortellende spill. Spillet har fått undertittelen "The Origami Killer", og skal handle om fire hovedpersoners jakt på en seriemorder. Alle hovedpersonene skal være spillbare, og blant dem finner vi en FBI-agent og en journalist.

E3-traileren til spillet ser du nedenfor:Heavy Rain slippes eksklusivt til PS3 i begynnelsen av 2010 (og vi lurer fælt på hva som nå er Sonys viktigste spill i 2009).

Siste fra forsiden