Heavy Weapon til Xbox Live Arcade

Denne ukens Xbox Live Arcade-spill er skytespillet Heavy Weapon: Atomic Tank.

Heavy Weapon: Atomic Tank er et skytespill fra PopCap Games. Spillet vil lanseres til onsdag, og koste 800 Microsoft-poeng. Heavy Weapon gir deg kontroll over en tungt bevæpnet stridsvogn som må skyte fienden i fillebiter ved hjelp av en haug ulike våpen. Handlingen sees fra siden, og totalt får vi 19 ulike oppdrag, med massevis av unike fiender (og noen fæle sjefer).

Spillet har tre ulike moduser; "mission", hvor vi spiller gjennom de nitten oppdragene, "boss rush", hvor fokuset er å nedkjempe alle sjefene, og "survival", hvor du simpelthen bare må overleve så lenge som mulig. "Survival"-modus kan spilles av opp til fire spillere samtidig, mens "mission"-modus kan spilles av to spillere som samarbeider seg gjennom spillets brett.

Ellers loves vi flott grafikk og lyd, onlinebaserte poengtavler og mulighet til å kommunisere med medspillere ved hjelp av mikrofon. Heavy Weapon finnes også for i en versjon for PC, så hvis du har lyst til å teste hva slags spill dette er, kan du stikke innom PopCap games for en gratis prøveversjon.

Siste fra forsiden