Heksekunster på Xbox 360

Atari har fortalt at de vil bringe actioneventyret Bullet Witch til det europeiske Xbox 360-markedet.

Bullet Witch er et tredjepersons actioneventyr som foregår i 2013. Verden har så definitivt sett bedre dager, og menneskeheten plages av grufulle demoner. Nå må heksen Alicia bruke både våpen og magi for å ta knekken på demonene. Heldigvis er hun temmelig mektig, og kan fremkalle vanvittige naturkatastrofer som påfører fiendene hennes stor skade.

Alicia sine fiender kommer i hovedsak i tre ulike kategorier; "geists", "gigas" og "walnut heads". Geist-soldater er fotsoldatene i demonenes mektige hær, mens giga-ene er gigantiske monstre, som heldigvis har den svakheten at de er rimelig langsomme. "Walnut heads" har, som det litt teite navnet deres tilsier, et gigantisk hode, og den mektige hjernen deres gir dem blant annet telekinesiske egenskaper.

For å drepe disse kan Alicia benytte seg både av mer eller mindre konvensjonelle våpen og ti magiske formularer. Her får hun blant annet mulighet til å frembringe torden, meteorer og tornadoer, samt muligheten til å ofre fiendens døde kropper for å helbrede seg selv.

Atari forteller at de vil lansere nedlastbart innhold over Xbox Live etter spillets offisielle lansering. De har ikke kunngjort noen eksakt utgivelsesdato for Bullet Witch, som utvikles av japanske Cavia.

Siste fra forsiden